انواع هندزفری سیمی
هندزفری سیمی (باسیم)
همچنان هندزفری سیمی با وجود تولید هندزفری های بیسیم و بلوتوثی کاربران و طرفداران مخصوص خود را دارد. از معایب هندزفری های سیمی می توان به وجود سیم برای متصل به شدن به گوشی موبایل، تبلت و یا سایر دستگاه ها می باشد که امکان گره خوردن موقع جابجایی و در نهایت قطع شدن سیم اشاره کرد. در کنار این عیب هندزفری های سیمی مزایای مهمتری نیز وجود دارد که باعث می شود کاربران هنوز به دنبال خرید هندزفری سیمی باشند. چند مورد از این مزیت های مهم مانند قیمت مقرون به صرفه تر، عدم نیاز به شارژ مجدد باتری مخصوصا جاهایی که نیاز به شارژ پید کردید مانند (مسافرت ها، داخل اتوبوس و مترو) را می توان نام برد.
چه نکاتی را در موقع خرید هندزفری سیمی باید رعایت کنیم؟
یکی از معایب هندزفی های سیمی بوجود آمدن پاره گی یا قطع شدن سیم آن می باشد. چنانچه اغلب درگیر این مشکل می شوید، باید محصولی را انتخاب نمایید که جنس کابل آن دوام و کیفیت بالایی داشته باشد. یک هندزفی سیمی مناسب باید طول کابل آن نه آنقدر بلند باشد که در نگهداری و جمع کردن آن با مشکل روبرو شوید و نه آنقدر کوتاه باشد که هنگام استفاده از آن مجبور باشید به دستگاه مورد نظر بیش از حد نزدیک شوید. اکثر هندزفری های سیمی دکمه هایی را دارند که برای کم و زیاد کردن صدای موسیقی تعبیه شده که می تواند برای کاربر بسیار کارآمد باشد. در هندزفری های ارزان قیمت مشخصاتی چون امپدانس یا حساسیت و سایر مشخصات آن گونه که باید دقیق نوشته نشده اند، اما در هندزفری های سیمی که برند مشهور و قیمت بالاتری دارند کیفیت صدای عالی می تواند یکی از مشخصه هایی برای تصمیم گیری در خرید هندزفری سیمی باشد. همچنین شکل ظاهری و نوع طراحی گوشی ها اعم از (داخل گوش، روی گوش یا طراحی ورزشی) می تواندی یکی از شاخص های دیگری در خرید هندزفری سیمی باشد. در حالت کلی می توان گفت برای خرید هندزفری سیمی باید به موارد زیر توجه و دقت نمود :
کیفیت صدا: به عواملی چون درایو، فرکانس، حساسیت و امپدانس هندزفری وابسته است.
راحتی: این فاکتور به جنس، اندازه سرگوش ها و وزن هندزفری وابسته می باشد.
کاربرد: وابسته به نوع فعالیت، جایی که استفاده می کنید و نوع دستگاه می باشد. اعم از هندزفری مخصوص گفتگو، مخصوص بازی و غیره
توانایی حمل: بستگی به کیفیت، جنس و طول سیم، همچنین شکل و اندازه هندزفری دارد.
جنس روکش سیم: این فاکتور با طول عمر هندزفری کاملاً در ارتباط بوده و از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
شرکت سازنده: خود شرکت سازنده در صورت نام آشنا بودن می تواند کیفیت و عملکرد آن را ضمانت کند.
هندزفری های سیمی قابل تعمیر هستند؟
در جواب این سوال باید گفت بله در اکثر موارد می توان آنها تعمیر کرده و دوباره از آن استفاده کرد. در ساخت این هندزفری ها از قطعات بسیار ظریفی استفاده شده است چنانچه خودتان نتوانید آن را تعمیر کنید و یا نیاز به تعویض قطعه و سیم داشته باشید باید تعمیر آن را به دست افراد کار آزموده و ماهر بپردازید. لازم به ذکر است به این نکته نیز توجه داشته باشید که در صورت بیشتر شدن هزینه تعمیر از لحاظ اقتصادی دیگر صلاح نیست به تعمیر آن اقدام کنید و باید به فکر خرید هندزفری سیمی جدید باشید. پس اگر می خواهید یک هندزفری سیمی طول عمر بیشتری داشته باشد باید در حفظ و نگهداری آن وسواس به خرج دهید.
بهتر آن است که بعد از هر بار استفاده از هندزفری، سیم آن را با دقت جمع کنید بهترین روش برای جمع کردن سیم، پیچیدن آن به دور دست و یا چند انگشت می باشد سپس در داخل جعبه یا کیف مخصوص آن قرار دهید و به راحتی پیش خود حمل کنید. در این صورت از خرابی و قطع شدن سیم هندزفری نیز تا حدود بسیار زیادی جلوگیری خواهید کرد.
شرایط گارانتی هندزفری سیمی
هندزفری های موجود در فروشگاه اینترنتی بایول اکثرا درای گارانتی بوده و هم مهلت تست 7 روزه را دارند که در صورت وجود خرابی تا 7 روز ضمانت برگشت کالا را نیز دارند. یکی از شرایطی که منجر به ابطال گارانتی محصول می شود استفاده ناصحیح مانند کشیده شدن و پاره گی سیم می باشد، در بقیه موارد می توانید در صورت خرابی از گارانتی محصول خریداری شده استفاده کرده و خیالتان از این بابت راحت باشد.
انواع هندزفری سیمی
از آنجایی که تعریف بخصوصی برای هندزفری و ایرفون نمی باشد، بعضی از افراد به هندزفری که میکروفن ندارد ایرفون و بعضی دیگر نیز به هندزفری که روی گوش قرار می گیرد مانند هندزفری های اپل ایرفون می گویند. با این توصیف نباید زیاد به اصطلاحات دقت کنیم چرا که در اکثر مواقع اصطلاح ایرفون و هندزفری درست یا غلط به جای همدیگر نیز استفاده می شوند.
در حالت کلی اکثر هندزفری ها در بیشتر مواقع از روی مدل قرار گیری در گوش دسته بندی می شوند. بعضی از افراد طرفدار طراحی روی گوش مانند هندزفری های تولیدی شرکت اپل هستند و عده ای دیگر نیز برای آنکه صدایی با کیفیت و واضح را دریافت کنند در صدد خرید هندزفری سیمی هستند که در داخل گوش جای بگیرد. هر کدام از این طراحی ها دارای مزایا و معایب خاص خود هستند و در انتخاب بین این دو مدل به سلیقه خریدار بستگی دارد که با کدامیک از این مدل ها بیشتر احساس راحتی می کند.
اکثر هندزفری های سیمی عرضه شده در بازار بوسیله جک 3.5 میلیمتری صدا یا همان درگاه هندزفری معروف به گوشی، تبلت و سایر دستگاه ها متصل می شوند. امروزه گوشی موبایل هایی که جدیداً تولید و به بازار عرضه شده اند این پورت از روی گوشی حذف شده است و بوسیله پورت لایتینگ و هندزفری تایپ سی می توانند به گوشی وصل شوند. اما چنانچه مصمم هستید از هندزفری سیمی با جک 3.5 میلیمتری استفاده کنید و گوشی شما فاقد این درگاه می باشد، می توانید از مبدل و سایر تبدیلاتی که در بازار به وفور وجود دارند استفاده کنید.
خرید هندزفری سیمی
فروشگاه اینترنتی بایول توانسته است با ارائه اکثر مدل های هندزفی سیمی که در بازار موجود هستند مخصوصا هندزفری هایی که هم از نظر قیمت و هم از نظر کیفیت قابل قبول هستند انواع مختلفی را تهیه و آماده کرده تا کاربران عزیز به راحتی بتوانند از بین آنها به خرید هندزفری سیمی مناسب اقدام کنند. سیستم مشاوره و چت آنلاین فروشگاه اینترنتی بایول توسط کارشناسان مجرب همه روزه آماده شنیدن نظرات و پیشنهادات و مشاوره در زمینه خرید هندزفری سیمی می باشد.